Warning: Illegal string offset 'map' in /storage/content/73/143173/bloggithailand.se/public_html/wp-content/themes/trawell/core/helpers.php on line 1840 Warning: Illegal string offset 'map' in /storage/content/73/143173/bloggithailand.se/public_html/wp-content/themes/trawell/core/helpers.php on line 1840 Yankee Candle – Vanilla Satin | Blogg i Thailand.se

Yankee Candle – Vanilla Satin

Åh! Hur kan jag ha missat dessa underbara ljus?! Jag köpte med mig 4 st Vanilla Satin från New York. Hur underbara som helst! Jag har dem som ”doftgran”. Jag har aldrig tänt dem än, och ändå doftar de underbart! Jag kan inte sluta med att gå och sniffa på dem utimellan, hihi!

Såg nu att man kan beställa dem på nätet i Sverige, härligt! Ni hittar dem på YankeeCandle.se. Detta ljus kostar alltså 225 SEK i Sverige, galet! Jag betalade 67 kr för dem i NY. Lite bättre kurs! 🙂

DSC_0001

Är redan beroende av dem..

DSC_0364

Viktigt med mat efter shopping. Och fota den!

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

3 comments