Wake up in New York

Wake up in New York

Åh, saknar detta underbara kaffe! Att vakna upp i vår suite på 30e våningen , kika ut över NYC. Bara njuta av tillvaron. Det är livet!

DSC_0038

Har ni någon planerad resa framöver? :)

Sandra

3 Comments

 • Lotte

  Ne ingen resa inplanerad förutom en Tysklandstripp imorn för inhandling till bröllopet 😉 Kanske skulle ta och fundera på bröllopsresa med men ingen av oss är något fan av att resa, tyvärr….
  Ha en bra dag
  Kram Lotte

  14 juni, 2013 at 09:52
  • Bloggithailand.se

   Åh, härligt med Tyskland samt bröllop! Grattis till er :) Oj, inte många som inte gillar att resa! Jag har just bokat Julis resa, hihi! :) Kram!

   14 juni, 2013 at 12:36
 • Rebecca

  Många ställen man vill till dock ingen bokad. Svårt att ta ledigt för oss båda då vi jobbar sjukt mycket! Men för oss så hoppas jag på också en Tyskland resa i juli med förhoppningsvis mycket öl med oss hem haha:-D. Sen kanske en weekend till London eller Barcelona eller något annat mysigt ställe svårt val då det finns så mycket! Sen i vinter eller till våren blir det nog en lång resa igen denna gång blir det för oss inte Thailand igen. Jag är sugen på att åka till antingen maldiverna,mauritius,hawai,filipinerna,australien,domenikanska. Men det tar lång tid att spara till resor även fast man tjänar bra med pengar. Så vi får se när man får tid :-) ha det bra 😀

  15 juni, 2013 at 05:06

LEAVE A COMMENT