Warning: Illegal string offset 'map' in /storage/content/73/143173/bloggithailand.se/public_html/wp-content/themes/trawell/core/helpers.php on line 1840 Warning: Illegal string offset 'map' in /storage/content/73/143173/bloggithailand.se/public_html/wp-content/themes/trawell/core/helpers.php on line 1840 Vandring från Almirida | Blogg i Thailand.se

Vandring från Almirida

Jag känner att jag har chillat klart. Färdigt. Fenito. Har latat mig ovanligt mycket. Vilket gör att det kryper i mig. Måste röra mig. Nu! Ställer väckaren på sju. Drar på mig träningskläderna och skuttar ut. Har i princip inte en aning om vart jag ska gå eller vart jag är påväg.

Jag tar riktning upp mot bergen, rakt genom olivodlingarna. Höger. Vänster. Vilken väg ska jag ta? Bestämmer mig för vänster. Promenaden tar fart ner mot byn och upp mot Plaka som är grannbyn ovanför oss. Bra val. Ju högre jag kommer ju finare blir det. Utsikten är grym. Bilderna får tala för sig själva.

Vandring i Almirida

plaka-kreta

utsikt-plaka-kreta

plaka-bostad

kreta-plaka

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.