Puerto De Mogan

Vi börjar vår dag vid poolen med strålande sol. Tempen visar runt 22 grader. Idag är det dags att checka ut och förflytta oss mot en ny by, Puerto De Mogan. Vi tar bussen som tar oss förbi några byar som Arguineguín och Puerto Rico innan vi når vår slutdestination.

Frågan vi ställer oss när vi väl är framme? Varför har ingen sagt att det var HÄR man skulle va? Maspalomas, som vi inte alls tyckt varit nåt särskilt, är verkligen skit jämfört med detta. Maspalomas känns stort, dyrt och lyxigt. Ingen myskänsla alls.

Puerto De Mogan är litet och mysigt med smala gränder som möter en fin hamn. Det liknar faktiskt Italien, inte konstigt att det kallas det ”lilla Venedig” då. Här checkar vi in på resans mysigaste boende ”Volver beach hostel” som är hur mysigt som helst. Vi får det enda dubbelrummet de har på takvåningen. Mys! Rekommenderas varmt.

Vi känner att vi vill röra på oss, ta oss upp mot bergen. Så vi blir tipsade om en runda vi kan ta. En tur som slutar på ca 2 h i kvällssolen. Riktigt härligt!   

              

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

2 comments