Warning: Illegal string offset 'map' in /storage/content/73/143173/bloggithailand.se/public_html/wp-content/themes/trawell/core/helpers.php on line 1840 Warning: Illegal string offset 'map' in /storage/content/73/143173/bloggithailand.se/public_html/wp-content/themes/trawell/core/helpers.php on line 1840 Norra Thailand.. | Blogg i Thailand.se

Norra Thailand..

Jag vaknar tidigt. Får en snilleblixt. Känner att jag måste till Norra Thailand. Måste Googla. Hade för en tid nästan glömt bort det, lite grann. För en stund. Att jag ska dit. Jag vill känna vildmarken och alla dess risfält under mina fötter. Få uppleva landsbygd och djungelvandringar. Spana ut över dånande vattenfall, berg och dalgångar. Vill glida runt i en flodbåt och besöka den gyllene triangeln. Bosätta mig högt uppe bland bergen. Känna kylan som drar in över natten för att sedan försvinna mot lunchtid igen. Det, är livet och ett äventyr för mig.

katiliya-mountain-resort

katiliya-mountain-resort (1)

Fina Katiliya Mountain Resort & Spa i Chiang Rai.

 golden-triangle-thailand

Den gyllene triangeln. Punkten där de tre gränserna möts, Thailand, Laos och Burma (Myanmar).

wat-rong-khun

Templet “Wat Rong Khun”, även känt som “The White Temple“. Byggnaden designades som ett konstprojekt av en thailändsk konstnär, och är skapad på egen bekostnad som en hyllning till Buddha och religionen som han grundade. Idag är templet en attraktion som drar både lokala och utländska besökare.

Någon av er som vart där? Tips på äventyr? 🙂

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 comment