Maspalomas

Ny dag nya möjligheter. Vi har som sagt haft problem med att hitta boende under resans gång då ca 95% av alla boenden på hela ön är fullbokade enligt Booking.com! Så vi har fått ta första bästa vi hittat ungefär. Idag var en bättre dag. Vi hittade Axelbeach hotel i Maspalomas. En fin lgh med ett sovrum, härlig balkong och fräscht poolområde. Vi checkar in och lämnar väskorna i vanlig ordning.

Vi styr sedan näsan och kameran mot bergen. En vandringstur som slutar med 3 h bakom oss. Skönt. Fint.  Resten av dagen spenderas vid poolen tills skuggan tar över. Vi skuttar upp på rummet och funderar på vad göra nudå? Jo just det! Den kända fyren ”Faro de Maspalomas” ska tydligen vara värt ett besök.

Vi börjar promenera ( igen😂) ner mot havet och sanddynorna, över sanddynorna en lång jäkla bit innan vi slutligen når fyren. Vilket tog ca 1 h! Om det var jobbigt att promenera i sand så länge?! Oja. När vi väl kom fram var det hyffsat kallt och blåsigt så vi söker snabbt upp en restaurang längst stranden där vi beställer in lasagne och pizza. Mums!

Om vi sedan kom ihåg att studera fyren vi kom hit för? Nej. Hihi. Vi var fullt upptagna med att äta och frysa så vi skyndade hem😄  

             

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

1 comment