Warning: Illegal string offset 'map' in /storage/content/73/143173/bloggithailand.se/public_html/wp-content/themes/trawell/core/helpers.php on line 1840 Warning: Illegal string offset 'map' in /storage/content/73/143173/bloggithailand.se/public_html/wp-content/themes/trawell/core/helpers.php on line 1840 Life is about memories, not diamonds | Blogg i Thailand.se

Life is about memories, not diamonds

”Människor som spenderar sina pengar på upplevelser istället för att samla på saker är mycket lyckligare”

Jag tänker såhär. Det viktiga är inte hur mycket pengar jag tjänar. Utan hur jag spenderar dem. Jag tycker precis som forskning visar, att upplevelser och erfarenheter ger mer lycka än materiella saker. Visst, jag kan bli skitglad av att köpa en ny väska. För stunden. Men sedan då? En resa, ett äventyr, ett minne för livet finns alltid kvar i mina tankar. Jag kan minnas, se tillbaka, bläddra bland mina bilder, kika på videoklipp, minnas alla upplevelser, platser och människor jag mött. Att visa mina barn hur världen egentligen ser ut, det är lycka för mig. Att själv se och kunna visa dem att alla inte har det lika bra som vi, att Sverige inte är hela världen. Det, mina vänner, är lycka. Att leva i nuet. Att ta vara på den fina värld som finns runt hörnet.

barbados-beach

barbados-badvakt

barbados-boardwalk

barbados-hotell

beach-barbados

barbados-surfing

barbados-sunset

barbados-palmer

resa-med-barn

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

2 comments