Warning: Illegal string offset 'map' in /storage/content/73/143173/bloggithailand.se/public_html/wp-content/themes/trawell/core/helpers.php on line 1840 Warning: Illegal string offset 'map' in /storage/content/73/143173/bloggithailand.se/public_html/wp-content/themes/trawell/core/helpers.php on line 1840 Läsarfrågan : Hur går allt ihop? | Blogg i Thailand.se

Läsarfrågan : Hur går allt ihop?

Läsarfrågan : Hur går allt ihop?

♥ Jag är väldigt imponerad av dig/er. Ni har ju två barn, du är egen företagare, ni renoverar hus, tränar, hinner åka ut och resa. Hur går allt ihop? Jag tycker vi har nog mycket med ett barn. Man hinner typ aldrig göra klart något med huset, känns som att man jobbar hela tiden. Den enda tiden man kan resa är dom 4 veckors semester man får varje år. MVH läsare

 ♥ Svar : Haha. Ja, det låter ju faktiskt otroligt. Men det funkar jättebra tycker jag! Jag är väl den som aldrig sitter still, och inte vill det heller. Jag vill alltid ha något att göra, så jag gissar att man hinner mer då 🙂 Den största anledning till att vi hinner så mycket är dock att jag har mitt eget företag, att jag får bestämma mina egna arbetstider osv. Så jag är hemma väldigt mycket 🙂

Eget företag = Mer tid till allt roligt i livet! Så ser jag på det 🙂

525954_379902945403294_1768610379_n

DSC_0309

DSC_0306

DSC_0305

DSC_0297

Livet är en fest ♥

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 comment