Warning: Illegal string offset 'map' in /storage/content/73/143173/bloggithailand.se/public_html/wp-content/themes/trawell/core/helpers.php on line 1840 Warning: Illegal string offset 'map' in /storage/content/73/143173/bloggithailand.se/public_html/wp-content/themes/trawell/core/helpers.php on line 1840 Kom igång med STC | Blogg i Thailand.se

Kom igång med STC

STC Training Club är idag ett av Västsveriges största friskvårdsföretag med sina 30 träningsklubbar. STC erbjuder träning för alla människor i alla åldrar samt rehabilitering och sjukgymnastik. Personlig träning samt kostrådgivning.

Har du funderat på att börja träna, eller vill du bjuda med en kompis att prova på? Just nu kan du provträna på STC helt gratis! Hitta din närmsta klubb här.

Jag tränar själv regelbundet, inte bara för att det är skoj, utan för att jag inte pallar med livet annars. Jag blir piggare, får mer energi samt känner jag mig starkare. Jag orkar med hela dagen helt enkelt. Jag har dessutom haft problem med ryggen och mitt bäcken sedan jag fick mitt andra barn. Bäckenet går ständigt ur led, jag blir sned. Jag får ont. Jag har väldigt svårt för att koppla in baksida lår och rumpa vilket jag får jobba väldigt mycket med nu. Och det känns, tränar jag inte så får jag ont. Så det gäller bara att fortsätta, att ha det som en livsstil.

sandra-grefve-blogg-träning

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.