Warning: Illegal string offset 'map' in /storage/content/73/143173/bloggithailand.se/public_html/wp-content/themes/trawell/core/helpers.php on line 1840 Warning: Illegal string offset 'map' in /storage/content/73/143173/bloggithailand.se/public_html/wp-content/themes/trawell/core/helpers.php on line 1840 Koh Yao öarna | Blogg i Thailand.se

Koh Yao öarna

Koh Yao Yai samt Koh Yao Noi ligger mitt emellan Phuket och Krabi i Phang Nga bukten. Två relativt oexploaterade öar. Konstigt nog. Det finns inte jättemycket info om öarna heller. Jag har Googlat och läst diverse bloggar som besökt öarna, och känner såhär. Mys! Dit vill jag.

Så vi provar dem för nån dag känner jag. Den större ön Yai mäter ca 2 mil, samt Noi som jag vill börja på mäter ca 1 mil på längden. Lagomt stora öar precis i min smak. Vad tror ni?

Koy Yai öarna i Phang Nga bukten

Någon av er som varit här?

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.