Warning: Illegal string offset 'map' in /storage/content/73/143173/bloggithailand.se/public_html/wp-content/themes/trawell/core/helpers.php on line 1840 Warning: Illegal string offset 'map' in /storage/content/73/143173/bloggithailand.se/public_html/wp-content/themes/trawell/core/helpers.php on line 1840 Istanbul – Dag 3 | Blogg i Thailand.se

Istanbul – Dag 3

Vaknar av att jag ser solen börja kika fram bakom molnen. Japp, det är blå himmel jag ser. Studsar upp! Kläder på, ut på takterrassen för frukost innan dagens äventyr kan ta fart.

Vi har inte särskilt många timmar på oss innan klockan är två och vi ska möta upp en av våra leverantörer en bit utanför stan. Så vi bestämmer oss för att ta spårvagnen över bron till ”nya stan”. Vilket var ett toppenbeslut! Jättefint är det. Lite nyare, lite större. Mer seriösa butiker än i gamla stan. Så vi strosar runt där, kikar till Galata Tower och hinner shoppa lite innan det är dags att rulla mot fabriken.

Att möta sin egen leverantör och fabrik är riktigt coolt. Vilken upplevelse! Att få se hur hela processen går till att tillverka kläder och tryck mm. Kul och lärorikt.

Resten av dagen händer inget särskilt. Dags att packa ihop inför en tidig morgonresa!

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.