Warning: Illegal string offset 'map' in /storage/content/73/143173/bloggithailand.se/public_html/wp-content/themes/trawell/core/helpers.php on line 1840 Warning: Illegal string offset 'map' in /storage/content/73/143173/bloggithailand.se/public_html/wp-content/themes/trawell/core/helpers.php on line 1840 Intrepid Museum New York | Blogg i Thailand.se

Intrepid Museum New York

Något av det coolaste vi besök i New York är Intrepid sea air & space museum som är beläget i Manhattan´s hamn, närmare bestämt vid 12th Avenue & 46th Street. En otrolig upplevelse för alla som är intresserade av flygplan och militärhistoria. Inte för att jag är det egentligen, men det var riktigt coolt ändå! 

Man för gå ombord på hangarfartyget USS Intrepid som har flera intressanta militärflygplan på sitt däck. Man går runt i hangarfartyget och kikar på allt, en massa info finns det + en biograf där man får se en kort film om tiden ombord. Riktigt bra! De har bla en av British Airways Concorde på däck.

Vid sidan av hangarfartyget ligger även ubåten Growler som är den första kärnvapenbestyckade i världen. De berättade bla att besättningen var ute i 6 månader och på den tiden enbart fick duscha 2 gånger på hela den tiden! Oj.

Senare idag kommer ett inlägg upp om museet + info och en massa bilder. Galen som jag är så kunde jag inte sluta fota när vi var där inne, det var ju så coolt! Så det blev x antal bilder 🙂

DSC_0033

DSC_0066

DSC_0082

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.