Warning: Illegal string offset 'map' in /storage/content/73/143173/bloggithailand.se/public_html/wp-content/themes/trawell/core/helpers.php on line 1840 Warning: Illegal string offset 'map' in /storage/content/73/143173/bloggithailand.se/public_html/wp-content/themes/trawell/core/helpers.php on line 1840 Från Koh Yao till Bangtao beach | Blogg i Thailand.se

Från Koh Yao till Bangtao beach

Ett dygn på Koh Yao Yai fick räcka. En stor ö med några ännu större resorts. Inte så mycket annat däremellan. Isolerat. Lugn. En moppe är definitivt ett måste om du skulle få för dig att besöka ön. Det är i princip omöjligt att promenera då avstånden mellan allt är så pass långt. Ett dagsbesök räcker.

Den mindre grannön Koh Yao Noi var däremot mycket mysigare. En chillig ö där tempot är väldigt lugnt och skönt. Stränderna är inte de finaste men ändå, jag gillar Yao Noi skarpt! Ett bra stopp för några dagar.

Vi tog oss vidare till Phuket och landade på fina Bangtao beach där vi nu bor på Andaman Seaside Resort, granne med stranden. Bangtao beach är hela 8 km lång, den är även väldigt bred och otroligt fin. Den har en chillig atmosfär över sig, kantad med restauranger och små reagge barer längs strandkanten. Jag trivs!

Annars då? Vi började fundera på tatueringar igår så vi kikar upp bästa tänkbara tatueringsstudio och hittar Bloodline Tattoo i Patong. En Australien ägd studio som verkar grymt bra med högsta betyg på skalan.

Ok Patong? Måste vi dit? Jag har bara hört att det är skit där, men ok. Klart vi gör det för tatueringens skull! Viktiga grejer ju 😎 Så vi tar en taxi dit, skuttar in på studion och känner att – Här vill jag vara, här trivs jag!

Vi kollar upp tider då vi egentligen vill göra den på Onsdag innan vi åker hem. Men klart de är uppbokade månader framöver då de är så pass populära! De hittar dock en lucka just ikväll då de har sin Mandala expert på plats. Jag får påbörja min underarm med en Mandala fjäril. Fan, jag hinner få panik och bli skiträdd. Jag som tror att det ska göra sååå ont! Jag är ju inte inställd på att göra den ikväll?! Men ok, vi kör!

När jag väl lagt mig under nålen gör det ju inte alls ont, haha! Det gick ju hur bra som helst. Jag hade lätt kunnat sitta den dubbla tiden och fortsatt på underarmen. Sist jag tatuerarade mig på ryggen gjorde det ju ondare, kanske för att tatueringen sitter längs med kotorna 😀

I alla fall, så är jag galet nöjd och rekommenderar dem varmt vidare. Jag längtar redan till nästa konstverk som får fortsätta i Mandala stilen.

Vad tyckte jag om Patong då? Kaos. Folk överallt. Helt sjukt. Mycket mer galet än jag kunnat tänka mig. Som ett mini Bangkok 😂 Där sätter jag inte min fot igen kan jag säga. Jag blev ju fan rädd av att gå på den världskända Bangla road 😬 Nä, jag gillar lugnet betydligt mer.

Den tråkiga just nu är att jag har två dagar kvar av resan då jag inte får sola och bada på tatueringen, men tur den är liten så ligger jag med en handduk över den.

Over and out.

image

image

image

image

image

 

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 comment