FLYG BILLIGT

Jag är ständigt på jakt efter nya resor. Nya äventyr, utmaningar och upplevelser. Det har resulterat i ett ständigt sökande efter resor på nätet. Jag får en del frågor angående vart ni hittar de bästa flygen. Jag tänker därför dela med mig av mina tips och erfarenheter.

  • När är det billigast? Flygpriserna ändras från dag till dag. Så det bästa är att sitta och övervaka hur de rör sig, och vara beredd på att boka blixtsnabbt för att fånga den bästa flygstolen. Generellt sett så är det dyrast vid jul och billigast under sommaren.
  • Hur långt före resans avgång ska jag boka? Jag tycker det beror på vilken tid på året du tänkt åka. Åker du kring jul gäller det vanligtvis att vara i tid då det oftast är fullbokat väldigt långt i förväg. De bästa flygtiderna ryker såklart snabbast osv. Åker du under lågsässongen (April-Oktober) så kan du oftast boka en sista minuten då planen inte är lika fullsatta.

Själv så söker jag alltid på Momondo.se då jag alltid lyckas hitta de bästa flygbiljetterna där, samt att de har en väldigt lätt och överskådlig sida. Jag vill snabbt kunna se vilka datum som har de bästa priserna osv. Därför använder jag mig av deras ”staplar” där jag lätt ser hur priserna rör sig från dag till dag.

Prova själva! Jag är ganska så säker på att du inte kan hitta något billigare 🙂 Säg till isåfall!

Boka flyg med Momondo

Då det alltid dyker upp nya aktörer på marknaden så uppdateras denna text. Senast uppdaterad: 24 April 2014

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.