Warning: Illegal string offset 'map' in /storage/content/73/143173/bloggithailand.se/public_html/wp-content/themes/trawell/core/helpers.php on line 1840 Warning: Illegal string offset 'map' in /storage/content/73/143173/bloggithailand.se/public_html/wp-content/themes/trawell/core/helpers.php on line 1840 En dag på stranden i Almirida | Blogg i Thailand.se

En dag på Almirida strand

Efter att ha hängt vid poolen i några dagar är det nu dags att utforska stranden. Jag är verkligen inget stort fan av sand. Jag hatar den faktiskt. Sand överallt. Panik. Men, jag älskar ju havet. Dålig kombo det där? Så vi promenerar ner mot havet, går längs strandkanten tills vi hittar den perfekta platsen att slå oss ner på.

Det blir den mittersta stranden. Den bredvid klapperstens stranden. Verkligen jättemysig. Mycket finare än jag hade trott. Vi betalar för solstolarna. 3 Euro/st kostar de. Leker på stranden. Letar snäckor. Studerar en uppspolad sjöborre. Den lever. Knappt. Spanar. På folk. Lapar sol. Skugga ibland. Iakttar vågornas höjd och fart. Hur de rullar fram. Så oförutsägbara. Funderar på livet och har det ganska gött.

Almirida strand

Stranden i Almirida

Stranden i Almirida

Stranden i Almirida

strand-almyrida

Stranden i Almirida

Stranden i Almirida

Stranden i Almirida

Stranden i Almirida

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 comment