Warning: Illegal string offset 'map' in /storage/content/73/143173/bloggithailand.se/public_html/wp-content/themes/trawell/core/helpers.php on line 1840 Warning: Illegal string offset 'map' in /storage/content/73/143173/bloggithailand.se/public_html/wp-content/themes/trawell/core/helpers.php on line 1840 En bättre morgon | Blogg i Thailand.se

En bättre morgon

Att vakna upp och se solen sakta stiga upp bakom bergen samtidigt som byn börjar vakna till liv😍 En bättre morgon helt enkelt.  Vi tassar ut på terrassen och smaskar i oss våra bananer innan vi springer ner på byn för morgonkaffet.

Då det är strålande sol och varmt sätter vi oss sedan på balkongen och solar innan det är dags att packa ihop och dra oss mot Maspalomas igen. Vi tar snabbussen som tar oss ut på landsvägen rakt genom bergen och in till Maspalomas igen. Vi checkar nu in på ”Maspalomas Lago Bungalows” där vi har både frukost och middag i två nätter. Skönt att landa lite i två dagar. De har en väldigt fin pool area med tre pooler och fina omgivningar. Vi trivs!

Resten av dagen spenderas vid poolen då termometern visar 27 grader och strålande sol. Det känns alldeles lagomt, man slipper svettas ihjäl i solstolen. Vi tar även en promenad ner till havet och fyren igen. Stranden är oändligt bred och finkornig. Krille vill doppa sig, han kastar sig genom vågorna medans jag stannar kvar på stranden. Det är ju iskallt i havet! Runt 18-20 grader. Brrr.

Vi går förbi en travelagency där vi bokar in en utflykt till på Lördag. Djuphavsfiske står på schemat. Blir spännande!

        

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.