Warning: Illegal string offset 'map' in /storage/content/73/143173/bloggithailand.se/public_html/wp-content/themes/trawell/core/helpers.php on line 1840 Warning: Illegal string offset 'map' in /storage/content/73/143173/bloggithailand.se/public_html/wp-content/themes/trawell/core/helpers.php on line 1840 Dag 3 – New York City | Blogg i Thailand.se

Dag 3 – New York City

Jag vaknade som vanligt tidigt, just före kl 06. Jag gick igenom mailen som tog ca 1 h. Färdigjobbat! Vi gick ner till frukosten vid 8, mumsade oss mätta och gjorde oss sedan redo för en busstur till Woodbury Common Premium Outlet.

För er som inte vet vad det är så kommer det ett helt inlägg med info om Woodbury + en massa bilder om galenskapen senare. Kort sagt är det en fabriksoutlet för märkesbutiker.

Jag har hört och läst så mycket om den och Century 21, så vi tänkte ta oss en dagstur vilket var klart värt det! Jag hade som inga förväntningar eller nån särskild tanke på vad jag skulle inhandla. Kortet glödde dock hela dagen, gud så kul det var! 220 märkesbutiker samlade på samma ställe.

Mest folk var det på Michael Kors, där jag inhandlade 2 väskor + en börs. Sååå glad! Det blev även shopping på Ralph Lauren i form av lyxiga ljus till vårt sovrum, även några fler ljus från Yankee Candle. Underbart! En ny ögonsten i form av en Trenchcoat från Burberry fick även följa med hem. Behöver jag säga hur glad jag är? En toppendag helt enkelt!

Jag skulle vilja åka hit varje år för att uppdatera samlingen. Rekommenderas varmt!

Bussen kostar 42 USD tor, resan tog ca 1 h dit, men 2,5 h hem pga massor av bilkö. Biljetten köper du enklast av ”biljettkillarna” i röda/gula kläder utanför busstationen. De springer omkring på gatorna hela dagarna. Smidigt!

Vi kom hem vid 19tiden, trötta som tusan. Så vi skuttade ut på gatan för att inhandla lite mumsiga tillbehör. Typ chokladmuffins, fruktsallad, pizza och sushi.

Imorgon ska vi bla besöka Ground Zero.

image

image

Alla springer omkring med resväskor på Woodbury, vi lyckades proppa våran full!

image

image

image

image

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

2 comments