Dag 3 – Hikkaduwa

Dag 3 – Hikkaduwa

Efter att ha utforskat större delen av stranden i form av en morgonpromenad så börjar vi känna oss hemma här. Vi promenerade från vårat hotell ca 20 min norrut, mot hotellet Hikka Tranz för att träffa de vilda havssköldpaddorna. Det blev dock inget matande eller klappande då barnen tyckte det var för läskigt 😀

Som en bonus upptäckte vi att stranden just utanför, norr om Hikka Tranz är väldigt badvänlig för barn, då vågorna helt plötsligt är i det närmsta obefintliga. Så där har vi spenderat vår förmiddag med massor av sol, bus och bad. Vi träffade även en annan svensk barnfamilj som reser runt ön på en hyrd Tuktuk, så härligt!

Annars har vi mest hängt ute på vår strand, eller mest i vår strandhydda som är så mysig. Då det var sjukt stora vågor idag plus högvatten så var stranden nästan obefintlig.

img_2160

img_2178

Vi har även provat på Rotti, som är en Lankesisk favorit. Vilket motsvarar Thailands ”Banana pancakes”. Dessa kan dock fyllas med kyckling, ost, salami, svamp. Ja, allt möjligt! Så det blir en toppengod lunch! :) Även barnen åt dessa.

För övrigt så verkar min Bluetooth grej till systemkameran ha pajat, vilket betyder att jag inte kan föra över de bilderna till mobilen :( Så nu blir det mobilbilder tills vi kommer hem, om jag inte lyckas fixa detta på nåt vänster.

Imorgon blir det flytt söderut igen :)

img_2180

Vårt hotell vid högvatten 😀

Sandra

LEAVE A COMMENT