Warning: Illegal string offset 'map' in /storage/content/73/143173/bloggithailand.se/public_html/wp-content/themes/trawell/core/helpers.php on line 1840 Warning: Illegal string offset 'map' in /storage/content/73/143173/bloggithailand.se/public_html/wp-content/themes/trawell/core/helpers.php on line 1840 Dag 24 – 4 Island Trip | Blogg i Thailand.se

Dag 24 – 4 Island Trip

 Jag har kommit in i en väldigt bra dygnsrytm tycker jag, så typiskt att vi snart flyger till en annan tidszon då!! Just när jag börjat vänja mig och fått nya rutiner 🙂 Jag vaknar vanligtvis vid sjutiden, tar en morgonpromenad på stranden och jobbar ev en liten kvart. 2 h arbetsvecka är vad som gäller just nu! Om jag trivs? Oja. Dethär ska vi fortsätta med. Vi käkar sedan frukost, vanligtvis buffé med massor av färsk frukt, yoghurt, omelett, juice och en kaffe på det. Mums!

Vi sysselsätter oss sedan med bad i poolen, långa promenader och diverse äventyr. Dagens äventyr bestod av en ”4 Island trip”, precis samma upplägg som vi var på i AoNang. Dock gick givetvis denna tur till andra öar. Färden gick söderut, nedanför Koh Lanta. Riktigt kul var det! Först fick vi se alla stränder på Koh Lanta eftersom båten följde ön tills den tog slut. Åh så fint det var!

De 2 första stoppen bestod av snorkling från båten. Jag har aldrig vågat mig på det förr, men tänkte, vad tusan!! Så jag doppade min lilla skalle och en ny värld dök upp, det var ju inte så farligt! Fint var det 🙂 Sedan stannade vi av på Koh Kradan, ön jag skrev om i tidigare inlägg. Vår nya paradisö! Verkligen fint. Där käkade vi lunch och utforskade ön.

Nästa stopp var mitt ute i havet, vid en bergskant. Emerald Cave på ön Koh Mook. En grotta i vattnet. Vi fick simma i kolsvart mörker i 5 minuter tills vi kom fram till en strand. Riktigt coolt var det! Nåt av det bästa vi sett. Jonte velar som vanligt och tycker inte att vi ska ta med barnen in, han är orolig att de ska bli rädda. Men vad tusan! Eftersom att jag vet att allting går så fick de hänga på! Precis som jag trodde så gick det toppenbra. De tyckte det var jättekul ju 🙂 Inga problem. En lång och upplevelserik dag. 

image image

Hängbron från poolområdet till stranden på hotellet. / Frukost innan utflykten.

image

image image

image image

image

image image

image

Inne i Emerald Cave på Koh Mook

image

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.