Warning: Illegal string offset 'map' in /storage/content/73/143173/bloggithailand.se/public_html/wp-content/themes/trawell/core/helpers.php on line 1840 Warning: Illegal string offset 'map' in /storage/content/73/143173/bloggithailand.se/public_html/wp-content/themes/trawell/core/helpers.php on line 1840 Dag 2 – New York City | Blogg i Thailand.se

Dag 2 – New York City

Vi vaknade redan kl 05, kunde inte somna om. Så jag jobbade en stund innan vi gick ut och käkade frukost. Denna gång blev det en fullpackad chickenwrap, en fruktsallad, en brownie samt en juice och en kaffe på det. Jag älskar att allt är så stort, och tungt! Ungefär dubbelt så stort som i Sverige. Galet!

Vi skuttade sedan in på hotellet, tog vårt pick och pack för att dra vidare till Times Square. Rättare sagt, Times Square Element West, hotellet vi ska bo på resterande 5 nätter. Läget är helt fantastiskt, även hotellet i helhet. Det verkar nybyggt, väldigt fräscht.

Vi blev väldigt bra omhändertagna, och trivdes som tusan redan första sekunden. Efter att ha packat oss in och spanat in utsikten var det dags för dagens första äventyr, vår andra Hop on, Hop off bus. Denna tur tog oss runt Midtown och Downtown.

Dock var denna tur inte lika trevlig pga vädret. Det är 17 grader, men moln och blåsigt. Det känns som höst!

Vi hoppade av i China Town för att utforska områdena Downtown, typ Little Italy, China Town, SOHO, Tribeca mm. Kallt som tusan, men intressant att se hur stadsdelarna förändras. Efter lite kurr i magen hittade vi en thairestaurang där vi käkade favoriten Chicken Cashewnut.

Vi fortsatte ut på gatan och hoppade på bussen igen som tog oss förbi alla sevärdheter och slutligen till Times Square igen. Frusna som tusan skyndade vi in på hotellet, gjorde kaffe och ställde oss i duschen för att värma oss.

Resten av kvällen spenderades på fina MACY’S. Jag försöker bestämma mig för vilken väska jag ska inhandla, inte lätt! Tror därför att det blir 2 st 🙂 De är ju så billiga här jämfört med i Sverige! Det blir åtminstone en Michael Kors. Jag är ju så kär i dem!

image

image

image

Vår mysiga toa.

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.