Warning: Illegal string offset 'map' in /storage/content/73/143173/bloggithailand.se/public_html/wp-content/themes/trawell/core/helpers.php on line 1840 Warning: Illegal string offset 'map' in /storage/content/73/143173/bloggithailand.se/public_html/wp-content/themes/trawell/core/helpers.php on line 1840 Bestigning av Kilimanjaro | Blogg i Thailand.se

Bestigning av Kilimanjaro

Jag har just kikat igenom en dokumentärfilm på SVT Play, (ni hittar den här) ”Tjejer till Kilimanjaro”. Nio Norska jenter som har målet att bestiga Afrikas tak, Kilimanjaro. Med sina 5895 m.ö.h. är det klassat som världens högsta fristående berg.

Galet intressant, det går ju inte tänka sig hur det ser ut där över huvud taget. Men nu när jag sett dokumentären och fått följa deras resa upp så har jag åtminstone en liten uppfattning. Helt fantastiskt! Vilken resa! En dag är det jag som står där på toppen vill jag lova 🙂 Någon av er som försökt er på detta äventyr? Eller andra berg?

Jag har tvärkikat på lite resor, och det är tusan inte billigt! Ca 35.000 kr. Men det är helt klart värt det! Vilket minne för livet 🙂 Resan är på ca 10 dagar varav 7 dagar vandring. 1 dags Safari osv.  

Uhuru_Peak_Mt._Kilimanjaro_2

Toppen! Förstå glädjen när du står där 🙂

kilimanjaro

Mt-Kilimanjaro-Elephants

Nedanför berget chillar alla vilda djur

kili_5

 

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 comment