Bestigning av Kebnekaise 2016

Wihoo! För några veckor sedan bestämde vi att vi ska bestiga Kebnekaise i sommar. Jag har aldrig varit en natur eller fjällvandringsmänniska, det är inget jag intresserat mig för, eller ens försökt. Men nu, gud! Jag är hur sugen som helst! Som vanligt, när vi ska resa nånstans är jag väl påläst så jag vet vad som väntar, vad vi ska sysselsätta oss med osv. Även denna gång. Jag har Googlat och kollat på massor av videos på Youtube. Riktigt lärorikt och underhållande faktiskt! Det ser galet fint ut. Fatta hur många bilder jag kommer att ta, haha! Det blir kul.

Vanligtvis blir jag väldigt inne i det jag gör, besatt av vissa saker! Jag är säker på att jag kommer bli besatt av att fjällvandra nu, haha! Jag kommer dock absolut aldrig att sluta resa till Asien eller USA för det. Det blir väl bara ännu en sommaraktivitet. Vad blir nästa tur? Bestiga Norges högsta berg, Galdhøpiggen?

Ni kommer att kunna följa denna resa och förberedelserna omkring den i kategorin Kebnekaise – Sommaren 2016

800px-Clouds_in_Kebnekaise

DSC00498

Foton från Wikipedia

By Bloggithailand.se on 10 februari, 2014 · Posted in Alla Inlägg, Kebnekaise - Sommaren 2016, Sverige

5 Comments | Post Comment

Lina says:

Vad kul!

Posted on maj 10th, 2013

Bloggithailand.se says:

Ja, det blir verkligen spännande! 🙂

Posted on maj 10th, 2013

SKELLEFTEÅ says:

Om man skaffar barn ska man ta hand om de också. Inte ständigt ha barnvakt för att man behöver lite action i sitt liv. Annars kommer socialen och knackar på dörren!

Posted on maj 13th, 2013

Bloggithailand.se says:

Haha. Det var det dummaste jag hört. Har du barn själv så vet du att man som förälder behöver en paus ibland. Jag jobbar hemifrån och är i princip med barnen dygnet runt. Vilket jag älskar. Denna resa till Kebnekaise är inte en lång trip direkt, vi är borta i 3 dagar.

Posted on maj 13th, 2013

admin says:

SKELLEFTEÅ: Tack för din kommentar, den tillförde otroligt mycket! Det är snarare som så att det är bra att man får en “paus” ibland, då man har möjligheten att vila upp sig och ge sina barn så mycket mer.

“Alla” lämnar ifrån sig sina barn ibland för att göra saker – därav ordet “barnvakt”. Ordet finns ju helt enkelt av en anledning?!

Att på något sätt påstå att socialen skulle komma för att någon passar dina barn – vilket löjligt påstående.

Så länge dina barn inte far illa, så kommer inte socialen att bry sig det minsta. De ser till barnets bästa, mår barnet bra så lägger de sig inte i.

Om Sandra lämnar sina barn till sin mor (barnens mormor), som älskar sina barnbarn, och som dessutom tar hand om barnen väldigt bra – hur skulle detta vara ett problem?

Innan man kommenterar som du gör, så bör man vara mer insatt i personens liv, för att veta exakt hur barnen mår av det – och det är inte du, eller?

Sandra ser givetvis till sina barns bästa, och gör aldrig något som för deras del kan få dem att må dåligt, så du behöver inte oroa dig!

Posted on maj 14th, 2013