Barcelona – Dag 3

Jag vaknar vid sjutiden, kastar ett öga på termometern som visar 17 grader. Kikar ut genom fönstret och ser molntäcket som breder ut sig över stan. Dagen ser inte allt för lovande ut.

Förkyld som ett as skuttar jag upp. Snyter ut 2 liter snor, tänker fuck lagom, sveper en kaffe, drar på mig träningskläderna och drar ut på en powerwalk längs stranden. Jag vet, man ska vila då man är sjuk. Men jag har inte tiiid med det. Låtsas att jag är frisk och börjar dagen på bästa sätt. Älskar utsikten!

Efter frukosten tar vi oss ut på gatan, skuttar till närmsta busshållplats för Hop on Hop off turerna. Köper 24 timmarsbiljetter på bussen och påbörjar vår utflyktsdag. Vi hoppar av och på där vi känner för det. Som vid kända Torre Agbar och La Sagrada Familia. Vi hoppar även av mitt i smeten och promenerar längs den finaste shoppinggatan där vi kikar in hos favoriter som Louis Vuitton, Burberry och Michael Kors. Grymma butiker! Särskilt Burberry som är gigantisk med ett otroligt utbud. Även en lekhörna med IPads för barnen. Toppenbra ju!

Käkar lite tapas och avslutar sedan dagen i hamnen på Aquarie muséet.

image

image

image

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.