Amalfikusten 2013

Guud! Kikade just igenom kategorin ”Italien – Amalfikusten 2013” och insåg snabbt att jag har galet mycket bilder jag inte visat er!! Så jag måste ladda upp några inlägg nu känner jag 🙂 För övrigt så vill jag rekommendera alla att åka hit. Helt underbart! Naturen går inte beskriva genom bilder, den måste upplevas. Vi har hunnit med en del resor i år, Thailand, New York, Amalfikusten och Barcelona. Men Amalfikusten tar absolut priset på coolaste upplevelsen! 🙂

Amalfikusten

Amalfikusten

Från vår balkong i Conca Dei Marini

Amalfikusten

Amalfikusten

Mysig gång på väg ner mot havet..

Amalfikusten

Amalfikusten

Amalfikusten

Härliga vägskyltar

Amalfikusten

Amalfikusten

Hopp i plurret!

Amalfikusten

Amalfikusten

aMALFIKUSTEN

Amalfikusten

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.