Warning: Illegal string offset 'map' in /storage/content/73/143173/bloggithailand.se/public_html/wp-content/themes/trawell/core/helpers.php on line 1840 Warning: Illegal string offset 'map' in /storage/content/73/143173/bloggithailand.se/public_html/wp-content/themes/trawell/core/helpers.php on line 1840 3 SPA behandlingar bokade | Blogg i Thailand.se

3 SPA behandlingar bokade

Skönt! På Fredag ska jag på min Zonterapi hos Viveca på Fotvizon. Typ det bästa jag vet! Fotmassage är så otroligt avslappnande.

Jag har även bokat in vår andra Duo-behandling (kurbad + valfri massage, bodyscrub eller ansiktsbeh.) hos Helene på Daggdroppen SPA nästa helg.

Plus en 60 min helkroppsmassage när vi kommit hem från New York. Den blir i sedvanlig ordning hos Susanne på Aquaspa.

Jag älskar vardagslyx, det ger mig massor av energi och livsglädje! Älskar livet.

image

 

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.