Warning: Illegal string offset 'map' in /storage/content/73/143173/bloggithailand.se/public_html/wp-content/themes/trawell/core/helpers.php on line 1840 Warning: Illegal string offset 'map' in /storage/content/73/143173/bloggithailand.se/public_html/wp-content/themes/trawell/core/helpers.php on line 1840 1 veckas konstant träning | Blogg i Thailand.se

1 veckas konstant träning

Go’morron på er! Sitter här med min iskalla smoothie och ser ut på vårvädret och solen. Härligt!

Igår körde jag 60 min cardio på löpbandet, då jag fick idén. Jag ska köra 1 h cardio 7 dagar i sträck nu. Jag ska ta mig längre och längre för varje dag som går. Jag kan ju inte vara sämre än igår!! 🙂 Syftet? Det kändes bara som en kul grej, att utmana sig själv lite. Efter dessa 7 dagar blir det endast gym i 1 vecka, sedan drar vi till NY där vi endast kommer att gå och gå i sinne… 🙂

image

Nu väntar gymmet före lunch!

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.